nieuws

Echte Bakker Meen in de bres voor Energy4All

Nieuws

DELDEN – Echte Bakker Meen in Delden houdt op zondag 15 november een Energyy4All ‘preuvenement’ voor de gelijknamige stichting Energy4All.

DELDEN – Echte Bakker Meen in Delden houdt op zondag 15 november een Energyy4All   ‘preuvenement’ voor de gelijknamige stichting Energy4All.

‘Deze dag staat volop in het teken van energie’, legt Jan Meen uit. ‘Sinterklaas is aanwezig voor een fotoshoot met kinderen en Jochem van Gelder verleent zijn medewerking bij diverse activiteiten. Daarnaast zijn er demonstraties van banket, brood, marsepein en chocolade en wordt er een speciaal Energie-brood gebakken. Om de stichting Energy4all, die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte, financieel te ondersteunen kunnen bezoekers een tas kopen gevuld met lekkernijen uit de bakkerij. Tevens is er een loterij.
 

Reageer op dit artikel