nieuws

Dré Eversteijn winnaar Gouden Gard 2009

Nieuws

EINDHOVEN – Dré Eversteijn is de winnaar geworden van de Gouden Gard 2009. De jonge patissier gooide met zijn inzending de hoogste ogen bij de jury.

Dré Eversteijn winnaar Gouden Gard 2009

EINDHOVEN – Dré Eversteijn is de winnaar geworden van de Gouden Gard 2009. De jonge patissier gooide met zijn inzending de hoogste ogen bij de jury.

Dré Eversteijn, werkzaam bij Huis ter Duin in Noordwijk had als thema gekozen ‘fantasy of autumn’. De jury was vooral onder de indruk van de friandises en de marsepeinen kabouters. Dré was na de bekendmaking op het ROC in Eindhoven vooral blij en opgelucht. ‘Super, heel mooi.’

Marketingprijs
De Marketingprijs ging naar Robin Hoedjes, werkzaam bij Otten in Hoorn. Hoedjes won ook de tweede prijs overall, derde werd Jeroen Kemps, werkzaam bij Patisserie de Rouw in Vught. In toaal deden zes patissiers mee aan de wedstrijd die werd gehouden door de stichting Gouden Gard in samenwerking met Kenwerk.

Talentenprijs
Bij de wedstrijd om de Talentenprijs ging de titel naar Hendrik Wullems met zijn taart Chocolate Surprise. Wullems is werkzaam bij Bakker Bas in Gorinchem en zit op het Da Vinci College. De Consumentenprijs was voor Sander Spijkers, werkzaam bij Jacques van Bragt in Geldrop, die ook derde overall werd. Tweede was Huib de Jong, werkzaam bij Banketbakkerij Prins.
 

 

Reageer op dit artikel