nieuws

Chocoladefestival in Amsterdam

Nieuws

AMSTERDAM – Chocolade. Daar draait het om tijdens het festival Choca in Amsterdam. Dat begint volgende week zaterdag en duurt twee weken.

AMSTERDAM – Chocolade. Daar draait het om tijdens het festival Choca in Amsterdam. Dat begint volgende week zaterdag en duurt twee weken.

De organiserende Stichting Chocoladefestival presenteerde maandag het programma. Aan het evenement doen circa zeventig ondernemers en organisaties mee. Het vindt dan ook plaats op verschillende locaties. Vanzelfsprekend kunnen festivalgangers veel chocolade eten. Verscheidene restaurants stellen speciale menu’s samen die zijn gebaseerd op cacao. Chocolaterieën organiseren workshops waarbij deelnemers chocola of bonbons leren maken.

Verder is er aandacht voor geschiedenis. Ook kunstenaars zijn van de partij. Onderdeel van Choca is het bekende chocofestival Salon du Chocolat. Dit beroemde evenement vond eerder al in Parijs, New York en Tokyo plaats. Het festival wordt voor de tweede keer gehouden.
 

Reageer op dit artikel