nieuws

Broodjes vol met cocaïne ontdekt

Nieuws

SCHIPHOL (ANP) – De marechaussee en douane op Schiphol hebben tijdens een drugscontrole cocaïne dat was verstopt in broodjes.

SCHIPHOL (ANP) – De marechaussee en douane op Schiphol hebben tijdens een drugscontrole cocaïne dat was verstopt in broodjes.

Een Surinaamse man van 30 en een Nederlandse vrouw van 56 jaar zijn gearresteerd, meldt de marechaussee donderdag.  Tijdens de controle viel op dat er veel broodjes van verschillend gewicht en grootte in de bagage van de twee verdachten zaten. Bij het uitpakken van de etenswaar bleek dat ze niet voor consumptie geschikt waren.

De in totaal 33 exemplaren waren gevuld met ongeveer 100 gram cocaïne per stuk. In totaal is er meer dan 3 kilo bij de betrapte reizigers gevonden. Volgens de marechaussee gebeurt het steeds vaker dat er drugs worden aangetroffen die op bijzondere manieren zijn verstopt. Smokkelaars verbergen hun illegale waar onder meer in kleding, drank, etenswaren en audio-apparatuur.

 

Reageer op dit artikel