nieuws

Beklag Feijenoordsupporter over worstenbroodjes

Nieuws

ROTTERDAM – Een Feijenoordsupporter heeft zijn beklag gedaan bij de directeur van NAC over de gratis worstenbroodjes die de Rotterdamse toeschouwers vorige week zondag kregen in Breda.

Beklag Feijenoordsupporter over worstenbroodjes

ROTTERDAM – Een Feijenoordsupporter heeft zijn beklag gedaan bij de directeur van NAC over de gratis worstenbroodjes die de Rotterdamse toeschouwers vorige week zondag kregen in Breda.

Supporter Eus Roovers klaagt niet over de kwaliteit, maar over het feit dat NAC geen rekening hield met vegetariërs. Volgens Roovers is NAC geheel voorbij gegaan aan het feit dat er zich onder de bezoekende Feyenoord-supporters ook vegetariërs bevinden. ‘Op geen enkele wijze is met hen rekening gehouden, bijvoorbeeld door het aanbieden van een snack met volwaardige vleesvervanger’, zo schrijft hij op de website van het AD.
Hij vervolgt: ‘Al met al bent u (Theo Mommers, directeur NAC) in deze kwestie ernstig tekortgeschoten. Daarom heb ik nog getracht om als passende straf de welbekende Vegan Streaker op u af sturen. Deze had helaas zijn bedenkingen vanwege uw reputatie…’
 

 

Reageer op dit artikel