nieuws

Banketpartners-Rijkhoff beste cakebakker Noord Holland

Nieuws

HEEMSKERK – Banketpartners-Rijkhoff uit Zwaag is benoemd tot beste cakebakker van Noord Holland. Van de 32 inzendingen werd de cake door de jury als beste beoordeeld.

Banketpartners-Rijkhoff beste cakebakker Noord Holland

HEEMSKERK – Banketpartners-Rijkhoff uit Zwaag is benoemd tot beste cakebakker van Noord Holland. Van de 32 inzendingen werd de cake door de jury als beste beoordeeld.

De uitreiking vond woensdag 7 oktober plaats in Slot Assumburg in Heemskerk. Banketpartners, gelieerd aan Rijkhoff in Amsterdam steeg met een 7,67 ruim boven de rest uit. Eigenaar Michel de Wit: ‘We zijn eindelijk eerste geworden, heel mooi. Het geheim van een goede cake is liefde, juiste grondstoffen, oven en bakaard.’ De keuring werd verricht door docenten van de vakscholen in Heerhugowaard en Amsterdam, consumenten en met medewerking van Bakels. De mooiste fantasiecake van bakkerijleerlingen ging naar Tessa Keeman, werkzaam bij Otten in Hoorn.

Bekijk video van de keuring en uitslag

Reageer op dit artikel