nieuws

Banketbakkerij Govert van Nunen opent chocolaterie

Nieuws

Banketbakkerij Govert van Nunen opent chocolaterie

GOIRLE – Banketbakkerij Govert van Nunen uit Tilburg heeft vorige week een chocolaterie annex banketbakkerij geopend in Goirle. Hiermee komt de teller op twee winkels.

GOIRLE – Banketbakkerij Govert van Nunen uit Tilburg heeft vorige week een chocolaterie annex banketbakkerij geopend in Goirle. Hiermee komt de teller op twee winkels.

De winkel in Goirle werd donderdag 22 oktober geopend door de burgemeester met het doorhalen van de eerste bonbon. Eigenaar Robert van Nunen: ‘Ik wilde nooit een tweede zaak, maar dit pand kwam op mijn pad en het voelde goed. Ik was er klaar voor. Goirle is een dorp in ontwikkeling en heeft de juiste doelgroep; boven modaal. Bovendien ligt het dicht bij Belgie waar ook veel klanten vandaan komen.’

De nieuwe zaak (ingericht door Lemmens uit België) bestaat uit een winkel en chocolaterie die zichtbaar is voor de consument. ‘Chocoladewerk deed ik al zelf en nu dus ook de bonbons. Ik zie daar markt in.’
Banketbakkerij Govert van Nunen bestaat sinds 1905. Robert en Jolanda van Nunen zijn sinds 1995 de eigenaar.

 

Reageer op dit artikel