nieuws

Bakker Bart wordt Bakker Nico

Nieuws

DEN HELDER – Bakker Bart in Den Helder wordt Bakker Nico. Nico en Jelliena van Steijn gaan na vijftien jaar franchising zelfstandig verder.

DEN HELDER – Bakker Bart in Den Helder wordt Bakker Nico. Nico en Jelliena van Steijn gaan na vijftien jaar franchising zelfstandig verder.

Nico en Jellina begonnen in de Kroonpassage bij Arie Schoon. Na vijf jaar veranderde de bakker in Bakker Bart. ‘Tien jaar lang hebben wij met veel plezier onder de naam Bakker Bart de bezoekers aan het winkelcentrum voorzien van heerlijke broodjes, gebak en natuurlijk brood.’ ‘Nu hebben we echter de mogelijkheid gekregen om onder onze eigen naam verder te gaan en die kans hebben we met beide handen aangegrepen’, stelt Nico in het Helders Weekblad. ‘We blijven het assortiment van Bart voeren, maar mogen dit naar eigen inzicht aanvullen met eigen producten waar in Den Helder vraag naar is.

 

Reageer op dit artikel