nieuws

Bakker Bart besteedt logistiek uit

Nieuws

BEUNINGEN – Beide partijen hebben hierover begin vorige week een officieel akkoord gesloten. Inkoop, orderverzameling en de distributie van het bakkersbedrijf uit Beunigen wordt voortaan uitgevoerd door Lekkerland.

BEUNINGEN – Beide partijen hebben hierover begin vorige week een officieel akkoord gesloten. Inkoop, orderverzameling en de distributie van het bakkersbedrijf uit Beunigen wordt voortaan uitgevoerd door Lekkerland. 
 
Hierdoor zullen in totaal zestien personeelsleden (logistieke medewerkers en chauffeurs) van Bart’s Retail in dienst komen van Lekkerland. Volgens Robert van Ballegooijen, algemeen directeur Bart’s Retail, is de logistiek uitbesteed uit kostenoverwegingen en omdat het bedrijf zich meer wil richten op de kernactiviteiten, de exploitatie van de eigen franchise retailformule. ‘Lekkerland speelt bovendien goed in op de nieuwe eisen die worden gesteld aan goederendistributie in stedelijke gebieden’, aldus Van Ballegooijen. Bart’s Retail is opgericht in 1977 en heeft i 187 franchise winkels in Nederland en 3 in België.

Lees meer over Bakker Bart

Reageer op dit artikel