nieuws

Bakery Nexus houdt College: Brood in 2020

Nieuws

UTRECHT – ‘Brood in 2020’ is de titel voor het tweede College van Bakery Nexus. Hoogleraar Rob Hamer van de Universiteit Wageningen en trendwatcher Anneke Ammerlaan geven hun visie op vraagstukken over de toekomst.

Bakery Nexus houdt College: Brood in 2020

UTRECHT – ‘Brood in 2020’ is de  titel voor het tweede College van Bakery Nexus. Hoogleraar Rob Hamer van de Universiteit Wageningen en trendwatcher Anneke Ammerlaan geven hun visie op vraagstukken over de toekomst.

Vraagstukken die aan bod komen zijn onder andere: hoe speel je als bedrijf in op de veranderende consument die steeds hogere eisen stelt aan zijn voedsel. Is de korstkrokantheid van brood te verbeteren of blijven we ook in de toekomst ’s middags om vier uur slof brood verkopen? Is zoutreductie relevant en zo ja hoe moet je daar dan op inspelen?

Gasten worden ontvangen met een smaakvol buffet om vervolgens de twee presentaties te volgen. Een professioneel panel voorziet de sprekers van commentaar. Na afloop is er een borrel en gelegenheid tot netwerken.

Het college vindt plaats op woensdag 28 oktober van 16.00 tot 20.00 uur in Stadion De Galgenwaard in Utrecht.  Kosten: 120 euro per persoon. Dit is inclusief buffet en een presentje na afloop van top patissier Jan Willem Jansen. Op dit moment zijn 55 plaatsen van de 80 verkocht. Opgeven kan bij Vicky Littlejohn. Tel. 06-226 206 91
 

Reageer op dit artikel