nieuws

Workshop Het Nieuwe Eten voor bakkers

Nieuws

PAPENDRECHT – Het Voedingscentrum en het Nederlands Boulangerie Team (onder leiding van Hans Som) houden op maandag 2 november de workshop Het Nieuwe Eten. Het doel: brood nog beter op de kaart zetten.

Workshop Het Nieuwe Eten voor bakkers

PAPENDRECHT – Het Voedingscentrum en het Nederlands Boulangerie Team (onder leiding van Hans Som) houden op maandag 2 november de workshop Het Nieuwe Eten voor bakkers. Het doel: brood nog beter op de kaart zetten.

Bakkers worden daarom uitgedaagd om in groepjes nieuwe broodrecepten te bedenken die dienen als tussendoortje voor de consument. Daarnaast krijgen ze uitleg over de campagne Het Nieuwe Eten  waar de workshop een onderdeel van is. Het Voedingscentrum wil het eetpatroon van Nederlanders verbeteren en brood kan daar bij een belangrijke rol spelen aldus de organisatie. De workshop vindt plaats op 2 november in het EBIC in Papendrecht en duurt van 8.45 uur tot 16.00 uur.
Kosten bedragen 75 euro per deelnemer. 
Meer informatie:  klik hier

Reageer op dit artikel