nieuws

Vakbeurs Energie 2009

Nieuws

DEN BOSCH – Alles willen weten over Energie? De vakbeurs Energie 2009 vindt plaats van 6 t/m 8 oktober in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

DEN BOSCH – Alles willen weten over Energie? De vakbeurs Energie 2009 vindt plaats van 6 t/m 8 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

De beurs, verdeeld over drie hallen, biedt informatie over diverse energieonderwerpen. Daarnaast staan de thema’s ‘energiebesparing gebouwen’ en ‘energiebesparing industrie en duurzame energie’ centraal. Energieleveranciers, groothandelaren en inkoopadviseurs staan verspreid over de hallen. Naast de exposanten biedt de beurs een congres over energiebesparing door het combineren van verwarmen en koelen, congres over energie-inkoop besparing voor 2009-2010, het Energietheater en de uitreiking van de FMN Energie 2009 Award.
Meer informatie:  www.energievakbeurs.nl

 

Reageer op dit artikel