nieuws

Themabijeenkomst ‘Meer rendement uit uw (banket)bakkersbedrijf

Nieuws

DOETINCHEM – Gibo Groep houdt een viertal bijeenkomsten met als thema: ‘Meer rendement uit uw (banket)bakkersbedrijf’.

DOETINCHEM – Gibo Groep houdt een viertal bijeenkomsten met als thema: ‘Meer rendement uit uw (banket)bakkersbedrijf’.

Hoe behaal ik meer rendement uit mijn bedrijf? Moeten halffabrikaten de (banket)bakkerij uit? Hoe vergroot ik mijn capaciteit? Op deze en andere vragen krijgt u een antwoord tijdens één van de themabijeenkomsten met de titel ‘Meer Rendement’.

Cijfers&Trends
Adviseurs Chiel van den Hout van Beko Advies en Hans van Alem van GIBO Groep GIBO CAD staan tijdens de bijeenkomst stil bij de onlangs gepubliceerde ‘Cijfers en Trends 2008 ambachtelijke brood en banketbakkerij’

De gratis bijeenkomsten worden gehouden in oktober 2009 op verschillende locaties in het land en duren van 15.00 uur tot 17.30 uur. Aanmelden kan bij Maike Jensch, mjmjensch@gibogroep.nl of Tel. (040) 2043090. Meer informatie op www.gibogroep.nl

Data
5 oktober – GIBO Groep in Zwolle
6 oktober – GIBO Groep in Woerden
21 oktober – GIBO Groep in Roermond
22 oktober – Beko Zuid in Veghel
 

Reageer op dit artikel