nieuws

Seminar over Oogstovergang

Nieuws

PAPENDRECHT – European Bakery Innovation Centre (EBIC) in Papendrecht houdt op 15 oktober een seminar over de Oogstovergang 2009.

Seminar over Oogstovergang

PAPENDRECHT – European Bakery Innovation Centre (EBIC) in Papendrecht houdt op 15 oktober een seminar over de Oogstovergang 2009 voor de bakkerij.

Op het EBIC seminar zullen diverse nationale en internationale sprekers hun mening geven over de oogstovergang. Deelnemers krijgen onder meer inzicht in de laatste stand van zaken omtrent de oogstovergang, inzicht in de juiste manier om in te spelen op de oogstovergang, een totaal overzicht van de oogstwisseling 2009 vanuit verschillende invalshoeken, inzicht in marktbewegingen en effecten in de graanhandel. Meer informatie: Peter Weegels, algemeen Manager EBIC, Tel. 078-6442525 of  ebic@sonneveld.com
 

Reageer op dit artikel