nieuws

Samenwerking Bart’s Retail en Bread and Things

Nieuws

BEUNINGEN/NIEUWKUIJK – Bart’s Retail B.V. en Bread and Things zijn een samenwerkingsverband aangegaan om het merk Duet Bake Off Products te positioneren en te profileren.

BEUNINGEN/NIEUWKUIJK –  Bart’s Retail B.V. en Bread and Things zijn een samenwerkingsverband aangegaan om het merk Duet Bake Off Products te positioneren en te profileren.

Binnen de samenwerking verzorgt de bakkerij van Bart’s Retail in Beuningen de productie en levering van diepgevroren bake off producten, broodproducten en specialiteiten, zoals saucijzenbroodjes, appelflappen, mini-pizza’s en  kaasstengels.

Bread and Things zal de volledige marketing- en verkoopactiviteiten van Duet Bake Off Products voor haar rekening gaan nemen en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor het retail-, foodservice- en bakkerijkanaal. De samenwerking moet resulteren in verdere groei en ontwikkeling in binnen- en buitenland.

 

Reageer op dit artikel