nieuws

Echte Bakker Koenen viert 140 jarig jubileum

Nieuws

WESTERVOORT – Echte Bakker Koenen uit Westervoort bestaat veertig jaar. Het jubileum wordt groots gevierd door de broers Ton en Paul.

WESTERVOORT – Echte Bakker Koenen uit Westervoort bestaat veertig jaar. Het jubileum wordt groots gevierd door de broers Ton en Paul.

Naast grote kortingsacties houdt de bakker een tweetal open huizen. Zaterdag 26 septemer voor genodigden, relaties en familie. Een dag later mogen klanten de bakkerij bewonderen. Ook worden demonstraties gegeven  door Zeelandia, Ranks Meel, Vamo,Bakspeciaal en Jansen de Koning uit Arnhem.

Goede doel
Ook introduceert Koenen een goede doelenbrood. Van ieder verkocht brood gaat een kwartje naar de stichting Doe een Wens. De actie loopt tot eind dit jaar. Klanten worden naast speciale kortingsacties getrakteerd op een posteractie. Koenen verspreidt komende week huis-aan-huis 16.000 posters uit in de dorpen Groessen, Duiven en Westervoort. Iedereen die de poster op het raam plakt, maakt kans op fraaie prijzen als: televisies, fietsen, luchtballonvaart én 300 euro gratis brood.  De bakkerij werd in 1869 opgezet door de over overgrootvader van de huidige eigenaren en vijfde generatie Ton en Paul Koenen. 
 

Lees alle berichten over Koenen

Reageer op dit artikel