nieuws

Desem Enzo trots maar geen hoofdprijs

Nieuws

ZWOLLE – Dezem Enzo streed vrijdag 25 september met Dezem Kletzenbrood en Desem Roggebrood om de titel Smaakvol 2009. Het broodconcept redde het niet.

ZWOLLE – Dezem Enzo streed vrijdag 25 september met Dezem Kletzenbrood en Desem Roggebrood om de titel Smaakvol 2009. Het broodconcept redde het niet.
 
Zes innovatieve foodondernemers moesten op vrijdag 25 september in Librije’s Atelier met de koks van de Librije in Zwolle hun producten tonen. Het doel: beslissen wie het beste authentieke voedingsproduct van Nederlandse bodem heeft. De titel ging naar Pepijn Ornstein van Grunschnabel Ice Laboratories uit Alkmaar. De publieksprijs was voor Rona Uitentuis van Uitentuis Kaasmakerij uit Middenbeemster.

Edwin Klaassen van Desem Enzo toonde zich een goed verliezer: ‘We hebben met een geweldige wedstrijd hebben mee mogen doen. Het is voor een bakker natuurlijk geweldig om bij de laatste zes van Nederland mee te mogen strijden om een smaakvol product.’

 

Reageer op dit artikel