nieuws

Bakkerijdagen 2010 bijna vol

Nieuws

AMSTERDAM – Bakkerijdagen 2010 is nu al bijna volgeboekt. Ruim 85 procent van de beursvloer is uitverkocht.

AMSTERDAM – Bakkerijdagen 2010 is nu al bijna volgeboekt. Ruim 85 procent van de beursvloer is uitverkocht.

Zo laat Beursmanager Joke van der Wijngaart weten. ‘Vanwege de stormloop zijn er niet veel beschikbare plekken over. Bedrijven die interesse in deelname hebben, doen er goed aan om spoedig contact met ons op te nemen’, aldus Van der Wijngaart. Bakkerijdagen wordt gehouden van 28 februari tot en met 2 maart 2010 in Amsterdam RAI.

Het deelnemersveld van Bakkerijdagen geeft een compleet beeld van de bakkerijbranche in Nederland, van ambachtelijke en industriële brood- en banketbakkerijen tot chocolaterieën, supermarkten en de voedingsmiddelenindustrie. Er wordt niet alleen ruimte geboden aan het product, maar ook aan het productieproces. Naast noviteiten en workshops kent de vakbeurs diverse masterclasses en demonstraties.

IJsvak 2010
Ook in 2010 wordt de IJsvak, de nationale vakbeurs voor ijsbereiders- en verkopers, tegelijk met de Bakkerijdagen gehouden. De 16e editie van de ijsbeurs kent naast de praktische toepassingen en informatievoorziening diverse demonstraties en vakwedstrijden, zoals ‘de Gouden IJsspatel’, ‘de Gouden IJscoupe’ en IJssalon van het Jaar. IJsvak 2010 wordt georganiseerd in samenwerking met het IJscentrum Wageningen en de sector Fastfood- en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland.

Organisatie
De organisatie van de Bakkerijdagen is in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de Stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF).
Meer informatie is te vinden op www.bakkerijdagen.nl .

 

Reageer op dit artikel