nieuws

Bakkerij Jonker bouwt nieuwe bakkerij

Nieuws

BROEK OP LANGEDIJK – Ed en Rob Jonker, eigenaren van Bakkerij Jonker hebben donderdag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van hun bakkerij.

Bakkerij Jonker bouwt nieuwe bakkerij

BROEK OP LANGEDIJK –  Ed en Rob Jonker, eigenaren van Bakkerij Jonker hebben donderdag de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van hun bakkerij.

Na de uitbreiding van winkels in Oudkarspel en Alkmaar (De Mare) voldoet de huidige productielocatie niet meer en was uitbreiding noodzakelijk. In nauwe samenwerking met projectontwikkelaar Peter Schuit, Remko Bouw, Beko Advies en Projecttechniek wordt een pand gerealiseerd van 750 vierkante meter waar in een moderne brood- en banketbakkerij wordt gevestigd. Bakkerij Jonker is op dit moment gevestigd in Oudkarspel. Een filiaal in Noord-Scharwoude werd twee jaar geleden geopend en afgelopen zomer is de derde winkel in winkelcentrum de Mare in Alkmaar in gebruik genomen.  De bakkerij moet in februari 2010 operationeel zijn.

Lees ook: We vallen nu echt op

 

Reageer op dit artikel