nieuws

75-jarige Grobak houdt open huizen

Nieuws

HAAFTEN – Grobak bestaat 75 jaar. Daarom werd op maandag 21 september in Haaften het eerste open huis gehouden.

HAAFTEN – Grobak bestaat 75 jaar. Daarom werd op maandag 21 september in Haaften het eerste open huis gehouden.

In het grote magazijn tussen de stellingen stonden 42 leveranciers opgesteld. Daar konden de Grobak-bakkers vooral kennis maken met het decemberassortiment. Er was erg veel belangstelling voor deze open dag. Daarnaast waren het Nederlands Boulangerie en Patisserie team aanwezig waar producten werden gedemonstreerd en door de belangstellende bezoeker gekeurd.

IJs
Grobak richt zich ook op de ijssector. In de ontvangstruimte was er een demonstratie ijcouper die werd verzorgd door de deelnemers van de vakwedstrijd ‘de Gouden IJsspatel. En er waren meer dan 20 innovatieve ijssmaken te keuren. Dat allemaal vond in een feestelijke ambiance plaats, waar live muziek aanwezig was en voor de bezoekers ook hapjes en drankje. Maandag 28 september wordt in het Grobak-magazijn aan de Einsteinstraat 5 in Zevenaar eenzelfde open huis gehouden. Aanvang 14.00 uur.

Lees ook: Grobak houdt grote Sinterklaasactie
Lees alles over Grobak

Reageer op dit artikel