nieuws

Telegraaf start kroketten-wedstrijd

Nieuws

AMSTERDAM – De Telegraaf heeft een verkiezing uitgeschreven om te bepalen wie de lekkerste kroket maakt van Nederland. Een van de juryleden is de topkok Imko Binnerts, eigenaar van het Haarlemse restaurant Vis & Ko. Hij is beroemd om zijn garnalenkroket.

AMSTERDAM – De Telegraaf heeft een verkiezing uitgeschreven om te bepalen wie de lekkerste kroket maakt van Nederland. Een van de juryleden is de topkok Imko Binnerts, eigenaar van het Haarlemse restaurant Vis & Ko. Hij is beroemd om zijn garnalenkroket.

Iedereen die zelf een lekkere kroket kan maken, kan zich bij het dagblad aanmelden. In oktober worden de kroketten gebakken in het bedrijfsrestaurant van de krant en gekeurd en geproefd door een jury.

Deze jury bestaat naast de topkok Imko Binnerts uit lezers van de Telegraaf die een kroket hebben ingezonden. ‘Want dat zijn de echte liefhebbers,’ schrijft culinair journalist Felix Wilbrink, initiatiefnemer van de verkiezing. De winnaar krijgt een diner voor twee in Vis & Ko. Aanmelden kan via: etenengenieten@telegraaf.nl.
 

Reageer op dit artikel