nieuws

Ron Boszhard en Grobak slaan opnieuw handen ineen

Nieuws

HAAFTEN – Ron Boszhard staat in november 2009 in het theater met zijn musical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint. Klanten van deelnemende bakkers maken kans op entreekaarten voor deze musical.

Ron Boszhard en Grobak slaan opnieuw handen ineen

HAAFTEN – Ron Boszhard staat in november 2009 in het theater met zijn musical De Geheime Chocoladeletters Van De Sint. Klanten van deelnemende bakkers maken kans op entreekaarten voor deze musical.

Grobak houdt de actie samen met Damco en Dobla. Van begin oktober tot half november wordt er in de winkels van deelnemende bakkers een Sinterklaas musicalactie gehouden. Bij besteding in de winkel maken klanten kans op kaartjes van de Sinterklaasmusical van Ron Boszhard (onder andere bekend van het TROS televisie programma ‘Ter land ter zee en in de lucht’ en van het jongeren TV programma ‘z@ppsport’). Uit de ingeleverde kaarten worden winnaars getrokken. Zij ontvangen gratis entreekaarten voor drie personen voor de Sinterklaasmusical. De Sinterklaasactie is een vervolg op het initiatief van vorig jaar.

Maatwerk bakker
Om de musical dichter bij de klanten van de bakker te brengen wordt de musical op een aantal onderdelen aangepast door Ron Boszhard in samenwerking met de marketingmensen van Grobak. Zo zal één van de liedjes in de musical over de bakker gaan en zullen de filmpjes die tijdens de voorstelling getoond worden bij een bakker worden opgenomen. Ook de Sint en de Zwarte Piet die één van de hoofdrollen in de musical speelt zullen de bakker, zijn vak en zijn overheerlijke producten voor het voetlicht brengen.

Trainingen
Om bakkers optimaal op deze campagne voor te bereiden zijn een viertal trainingsbijeenkomsten gepland. Tijdens deze trainingen waar ruim driehonderd deelnemers op af komen is vooral praktisch van opzet. Naast informatie en ideeën hoe deze activiteit tot een succes te maken, worden een aantal productideeën gepresenteerd waarmee deelnemende bakkers nog beter op het Sinterklaasmoment kunnen inspelen.

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel