nieuws

Michel Patisserie eert Haarlems Damiaantje

Nieuws

HAARLEM – Den Bosch heeft de Bossche bol en Arnhem zijn eigen ‘meisjes’. Haarlem krijgt binnenkort zijn eigen Damiaantje.

HAARLEM – Den Bosch heeft de Bossche bol en Arnhem zijn eigen ‘meisjes’. Haarlem krijgt binnenkort zijn eigen Damiaantje.

Michel Patisserie uit Haarlem introduceert de ‘trots’ van de stad op 9 september. Dan wordt de eerste variant overhandigd aan de burgemeester van Haarlem. Eigenaar, banketbakker en ontwerper van het Damiaantje  Michel Jansen: ‘Damiaantjes zijn de klokjes die boven in de grote kerk hangen in Haarlem. Het leuk ons aardig om daar een eigen specialiteit van te maken. Damiaantjes worden chocolaatjes in de vorm van klokjes. Het wordt een normale bonbonmaat. De klepel is een koffieboon.’De Damiaantjes worden verpakt in een speciaal ontworpen geschenkverpakking.
 

Reageer op dit artikel