nieuws

Media springen massaal op Pandemiebroodje Bakkerij Hoekstra

Nieuws

BEDUM – Bakkerij Hoekstra werd woensdag 25 augustus door de VWA op de vingers getikt om zijn Pandemiebroodje. Het gevolg is een ware mediahype.

Media springen massaal op Pandemiebroodje Bakkerij Hoekstra

BEDUM – Bakkerij Hoekstra werd woensdag 25 augustus door de VWA op de vingers getikt om zijn Pandemiebroodje. Het gevolg is een ware mediahype.

Bakker Klaes Hoekstra claimde onterecht dat zijn Pandemiebroodje anti Mexiaansegriep is en moest die claim intrekken. Dat heeft hij gedaan. De actie is de nationale en regionale media niet ontgaan. Kranten en radiostations besteedden massaal aandacht aan de Bedumse bakker. Zo was Hoekstra ondermeer te horen op 3FM, radio 2 en RTV Noord. Ook de dagbladen AD, Metro en Dagblad van het Noorden meldden het voorval. Alle media-aandacht legt Hoekstra geen windeieren. De verkoop gaat beter dan ooit. Hoekstra: ‘We hebben vandaag 360 broodjes bij moeten maken. De mensen komen overal vandaan voor het broodje.’
 

 

Reageer op dit artikel