nieuws

Brood & Banket Idee in teken van tradities en trends

Nieuws

GOUDA – Brood & Banket Idee, dat aansluitend op de ledenvergadering van de NBOV wordt gehouden, staat in het teken van ‘tradities en trends met toekomst’.

Brood & Banket Idee in teken van tradities en trends

GOUDA – Brood & Banket Idee, dat aansluitend op de ledenvergadering van de NBOV wordt gehouden, staat in het teken van ‘tradities en trends met toekomst’.

Het brood- en banketspektakel vindt plaats op woensdag 14 oktober. Marktcijfers en toekomstverwachtingen voor het ambacht worden in een duo-presentatie uiteengezet door onderzoeker Marnix de Bruin en Erica de Werd. Het Nederlands Patisserie Team en het Nederlands Boulangerie Team tonen verrassende toekomstmogelijkheden met streekproducten.

Ledenvergadering bakkers
Tijdens de ledenvergadering, vooraf aan Brood & Banket Idee, wordt kritisch vooruit gekeken naar de nabije toekomst van de NBOV. Hoe ziet het beleid van de organisatie er de komende vijf jaar uit? Ook wordt er teruggeblikt op het jubileumjaar 2008 en de brancheactualiteiten van dit moment passeren de revue.
De twee evenementen worden gehouden op 14 oktober op het Betuwse landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Reageer op dit artikel