nieuws

Bakker Bert Beertema beste Nederlander op WK wielrennen

Nieuws

GREIZ – Bert Beertema heeft op het WK wielrennen voor bakkers als beste gepresteerd. Hij eindigde in zijn categorie (1969-1978) als vijfde.

Bakker Bert Beertema beste Nederlander op WK wielrennen

GREIZ – Bert Beertema heeft op het WK wielrennen voor bakkers als beste gepresteerd. Hij eindigde in zijn categorie (1969-1978) als vijfde.

Bakker Wijnand Segers eindigde als achtste. Marc Vos finishte niet. In de leeftijdscategorie 1959-1968 was Jaap van de Breggen met de zesde plaats de beste Nederlander, gevolgd door Dick Stoorvogel (13). Evert Sambeek en Jeroen Oude Elferink haalden de finish niet.

In de categorie 1949-1958 eindigde Dick Ten Broeke als tiende. Collega-bakker Dick Commandeur werd achttiende. Gerard van Klooster was de beste Nederlander in de categorie 1939-1948. Dick Bossing, Gerard Verhoeven en Lucas Kruijmer werden vijftiende, zestiende en zeventiende. Piet Tinselboer finishte niet. Het WK wielrennen voor bakkers vond dit jaar in het Duitse Greiz plaats en werd voor de 24e keer gehouden.
Bekijk de volledige uitslag

Reageer op dit artikel