nieuws

Zesde trefdagen bakkers bij Broodway 2009

Nieuws

KORTRIJK (B) – Bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders ontmoeten elkaar tijdens Broodway van zondag 13 tot en met woensdag 16 september in Kortrijk Xpo in België.

Zesde trefdagen bakkers bij Broodway 2009

KORTRIJK (B) –  Bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders ontmoeten elkaar tijdens Broodway van zondag 13 tot en met woensdag 16 september in Kortrijk Xpo in België.

Gestart als regionaal treffen voor de bakkerijsector in 1995 is Broodway uitgegroeid tot een platform voor de volledige branche met een interessant aanbod op maat van de vakman en de professional in de sector. Voor de zesde keer presenteert Broodway een gevarieerd en evenwichtig aanbod van grondstoffen,half-fabrikaten, chocolade en confiserie, ovens, winkelinrichting, klein materiaal, etalagemateriaal, verpakking, beroepskledij, onderhoudsmateriaal, opleiding en onderwijs.

Het aanbod van Broodway is er – naast de zelfstandige bakker, banketbakker, chocoladebewerker en ijsbereider – ook voor de uitbaters van broodjeszaken, supermarkten, industriële bakkerijen en producenten.

 

Reageer op dit artikel