nieuws

Veranderingen op komst bij NBC

Nieuws

WAGENINGEN – Er gaan wisselingen plaatsvinden in de organisatie van het Nederlands Bakkerij Centrum. Een aantal mensen zal vertrekken, maar er worden ook nieuwe mensen aangetrokken.

Veranderingen op komst bij NBC

WAGENINGEN – Er gaan wisselingen plaatsvinden in de organisatie van het Nederlands Bakkerij Centrum. Een aantal mensen zal vertrekken, maar er worden ook nieuwe mensen aangetrokken.

Dat laat directeur Dees de Smet weten na navraag van Bakkerswereld. Het (vrijwillige) vertrek van Vicky Littlejohn (functie wordt opgevuld aldus De Smet) staat niet op zichzelf. Op de vraag of er naast Littlejohn nog meer mensen het NBC zullen verlaten antwoordt de directeur ‘ja.’ ‘Aan de hand van ons vijfjaren plan hebben we onze plannen voorgelegd aan onder meer de Raad van Toezicht. Daar is een plan van aanpak uitgekomen en als we dat willen uitvoeren moeten we nagaan of alle afdelingen nog bezet moeten blijven. Waar is behoefte aan in de branche en waar niet? De organisatie voldeed niet meer aan de vraag en dan krijg je dit soort processen. Maar er gaan niet alleen mensen weg, we versterken ook waar nodig’, benadrukt De Smet.

Posities, namen en aantallen wilde hij niet noemen.
 

Reageer op dit artikel