nieuws

Nieuwe bakkerswinkel Gorter

Nieuws

EDAM – Echte Bakker Gorter in Edam heeft zijn winkel op de Achterhaven vernieuwd.

Nieuwe bakkerswinkel Gorter

EDAM – Echte Bakker Gorter in Edam heeft zijn winkel op de Achterhaven vernieuwd.

De nieuwe bakkerswinkel(ingericht door Emondt)  heeft een nostalgische chique uitstraling, aansluitend bij het pand.  Aan de rechterzijde van de winkel kan de klant de grote gebakspresentatie  niet missen, deze vitrine  is van zowel de consumentenkant als vanuit de banketbakkerij te bedienen. Ook het grootbrood kan vanuit de bakkerij aangevuld worden om op deze wijze snel te kunnen inspelen op de wensen van de klanten en aan de grote verkoopvraag te blijven voldoen.

Brood
De kleinbrood specialiteiten worden in een luxe manden presentatie aangeboden aan de linkerzijde van de winkel. Gorter heeft gekozen voor L-vormige toonbanken met veel ruimte op de toonbank om de producten op de bakplaat aan te bieden als impuls aankoop. In de gekoelde toonbanken wordt het hartige stukgoed gepresenteerd.

 

Reageer op dit artikel