nieuws

Echte Bakkers in de ban van Mega Mindy

Nieuws

WAGENINGEN – Het Echte Bakkersgilde heeft afgelopen maand een grote verkoopactie gehouden met de jeugdserie Mega Mindy. Klanten konden kaarten winnen voor de voorpremière van de film afegelopen zaterdag.

Echte Bakkers in de ban van Mega Mindy

WAGENINGEN – Het Echte Bakkersgilde heeft afgelopen maand een grote verkoopactie gehouden met de jeugdserie  Mega Mindy. Klanten konden kaarten winnen voor de voorpremière van de film afegelopen zaterdag.

Kinderen maakten kans op een gratis bezoek aan de film door kleurplaten te maken. Echte Bakkers konden de kleurplaten downloaden van de site van het gilde. Een van de bakkers die enthousiast meedeed aan de actie was Godfried de Vocht uit Aalst-Waalre.. Hij overhandigde de winnaars kaartjes en krentenbollen.

 

Reageer op dit artikel