nieuws

Echte Bakker Visser koopt bakkerij Theeboom

Nieuws

AMSTERDAM – Echte Bakker Visser in Amsterdam heeft de bakkerij van Theeboom in Diemen gekocht.

AMSTERDAM – Echte Bakker Visser in Amsterdam heeft de bakkerij van Theeboom in Diemen gekocht.

Theeboom ging vorig jaar failliet.  De winkel in de Maasstraat werd verkocht aan Bakkerij Renzema. Voor de zaak in Buitenveldert was geen belangstelling, de huur is opgezegd. De bakkerij in Diemen is nu gekocht door Bakkerij Visser uit Amsterdam. De eigenaren en broers Pim en Gijs hebben twee winkels op de Rozengracht, maar leveren vooral aan horeca. Daarnaast zijn ze eigenaar van pastazaak Pasta Panini.

Bakkerij
Pim Visser: ‘We waren op zoek naar uitbreiding en de productielocatie van Theeboom (650m2) is groter dan de huidige bakkerij. De apparatuur is recent, heeft meer capaciteit en de bakkerij is praktischer ingedeeld. Aan de Rozengracht hebben we veel ongelijke vloeren en is het veelal kruip door en sluip door. Theeboom heeft dat niet.’  Visser wil de bakkerij binnen nu en twee maanden in gebruik nemen. De oude bakkerij wordt gebruikt als satellietpunt voor bake off voor horeca. In de toekomst sluit Visser niet uit om de bakkerij in te richten als cateringlocatie voor Italiaanse delicatessenzaak.
 

Reageer op dit artikel