nieuws

Bakker geeft auto cadeau bij flat als crisisstunt

Nieuws

GERAARDSBERGEN – Een bakkersechtpaar uit Geraardsbergen (België) lokt kopers voor hun twee appartementen met een originele stunt: wie een appartement koopt, krijgt er een auto van zo’n 8000 euro bij.

Bakker geeft auto cadeau bij flat als crisisstunt

GERAARDSBERGEN – Een bakkersechtpaar uit Geraardsbergen (België) lokt kopers voor hun twee appartementen met een originele stunt: wie een appartement koopt, krijgt er een auto van zo’n 8000 euro bij.

Het bakkersstel probeert al een jaar de appartementen te verkopen zonder succes. Om de verkoop te bespoedigen hangt aan de deur van de bakkerij in Geraardsbergen een grote affiche met de opmerkelijke promotiestunt. Eigenaar Elke Goditiabois. ‘We wisten dat we moesten opvallen om onze appartementen verkocht te krijgen. Dus beslisten we om het geld dat we anders aan een makelaarskantoor zouden betalen als promotiestunt aan de kopers te schenken. En mocht een koper echt geen auto nodig hebben, dan mag hij of zij een ander geschenk van dezelfde waarde kiezen. ‘Twee brommertjes bijvoorbeeld. Of voor 8.000 euro croissants uit onze bakkerij.’

 

Reageer op dit artikel