nieuws

Bakker bekneld in deegkuip

Nieuws

NEER – Bij een bedrijfsongeval bij De Verwenbakker in Neer is donderdagmorgen een 27-jarige man uit Cuijk gewond geraakt. De man raakte tijdens werkzaamheden met de deegkneedmachine door nog onbekende oorzaak met zijn hand bekneld.

Bakker bekneld in deegkuip

NEER – Bij een bedrijfsongeval bij De Verwenbakker in Neer is donderdagmorgen een 27-jarige man uit Cuijk gewond geraakt. De man raakte tijdens werkzaamheden met de brooddeegmachine door nog onbekende oorzaak met zijn hand bekneld.

Zo meldt Dagblad De Limburger. Een medewerker van de technische dienst en brandweer- en ambulancepersoneel hebben de man uiteindelijk weten te bevrijden. Het slachtoffer is met zwaar letsel aan zijn hand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie is ingelicht en zal een onderzoek instellen. Algemeen directeur Hans Hutten, aangedaan door het drama, bevestigde dat er een ongeluk is gebeurd in zijn bakkerij, maar wilde verder nog niet reageren. Hij wil eerst de gezondheidssituatie van zijn medewerker afwachten.
 

Reageer op dit artikel