nieuws

Wat kan beter bij Bakker met Ster ?

Nieuws

WAGENINGEN – Wat kan er beter bij de opzet van Bakker met Ster? Heeft u ideeën, opmerkingen of kritische kanttekeningen over deze competitie? Laat het de organisatie van Bakker met Ster – de Raad van Toezicht – weten. Die houdt bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen woensdag 24 juni een evaluatie over de eerste editie Bakker met Ster. Iedereen die zich betrokken voelt bij de opzet van Bakker met Ster – of juist niet – wordt van harte uitgenodigd.

Wat kan beter bij Bakker met Ster ?

WAGENINGEN –  Wat kan er beter bij de opzet van Bakker met Ster? Heeft u ideeën, opmerkingen of kritische kanttekeningen over deze competitie? Laat het de organisatie van Bakker met Ster – de Raad van Toezicht – weten. Die houdt bij het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen woensdag 24 juni een evaluatie over de eerste editie Bakker met Ster. Iedereen die zich betrokken voelt bij de opzet van Bakker met Ster – of juist niet – wordt van harte uitgenodigd. 

Tijdens de bijeenkomst wil de Raad van Toezicht ook nog eens het doel dat het met Bakker met Ster nastreeft onder de aandacht brengen. Heel graag wil de organisatie met alle branchegenoten van gedachten wisselen over de vraag hoe Bakker met Ster verder geperfectioneerd kan worden. De evaluatiebijeenkomst over de eerste editie van deze nieuwe competitie vindt plaats op woensdag 24 juni om begint om 16.00 uur bij het NBC te Wageningen. U kunt bij het NBC ( 0317-471241) melden dat u komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel