nieuws

Succes Holland Bakery krijgt geen vervolg

Nieuws

AVENHORN – De Nederlandse bakkerijbranche beleefde in Peking vorig jaar een succesvol debuut op de Olympische Spelen. Waarschijnlijk blijft het bij die ene keer.

Succes Holland Bakery krijgt geen vervolg

AVENHORN – De Nederlandse bakkerijbranche beleefde in Peking vorig jaar een succesvol debuut op de Olympische Spelen. Waarschijnlijk blijft het bij die ene keer.

 

Dat zei Johan Pater, een van initiatiefnemers van Holland Bakery in Peking, tegen Bakkerswereld. De kans dat de Nederlandse bakkerijbrache weer een bakkerij optuigt in het Holland Heineken House volgend jaar in Vancouver is zeer klein, aldus Pater. ‘Holland Bakery is dan ook voor herhaling vatbaar, maar waarschijnlijk niet meer op de manier zoals in Peking. Een bakkerij in het Holland Heineken House in Vancouver zit er niet in. Unilever (partner van NOC*NSF) wil haar eigen brood (Blue Bandbrood red.)  promoten.’

Reageer op dit artikel