nieuws

Open Dag Jongerius Bakker succesvol

Nieuws

ZOETERMEER – Jongerius Bakker hield zaterdag 6 juni haar eerste Open Dag. Duizenden bezoekers kwamen naar de bakkerij in Zoetermeer.

Open Dag Jongerius Bakker succesvol

ZOETERMEER – Jongerius Bakker hield zaterdag 6 juni haar eerste Open Dag.  Duizenden bezoekers kwamen naar de bakkerij in Zoetermeer.

De broodbakkers lieten zien hoe Monnikenbrood gemaakt wordt: van het draaien van de degen tot het bakken van het brood in de ovens. Kinderen maakten een eigen vlechtbroodje en versierden eierkoekjes. In de banketbakkerij kon men zien hoe aardbeienmeisjes, appel muffintaartjes en luxe muffins gemaakt worden. Aan het einde van de route konden de bezoekers de producten die ze tijdens de route door de bakkerij geproefd hadden kopen.

 

Reageer op dit artikel