nieuws

Nieuwe commercieel directeur Koopmans Meel

Nieuws

LEEUWARDEN – Daan Koopmans gaat per 5 juli met prepensioen. Koopmans Meel heeft zijn opvolger als commercieel directeur al benoemd.

Nieuwe commercieel directeur Koopmans Meel

LEEUWARDEN – Daan Koopmans gaat per 5 juli met prepensioen. Koopmans Meel heeft zijn opvolger als commercieel directeur al benoemd.

Edo Abels wordt de nieuwe commerciële directeur van Koopmans Meel. Abels werkt ruim een jaar bij Koopmans Koninklijke Meelfabrieken in de functie van Business Development Manager en heeft zich gedurende deze tijd bezig gehouden met diverse strategische ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarvoor was hij commercieel directeur bij Ahold Coffee Company nadat hij ruim 15 jaar diverse functies heeft bekleed bij de commerciële afdeling van het hoofdkantoor van Albert Heijn.

 

Reageer op dit artikel