nieuws

Nederlands Kampioenschap wielrennen voor bakkers

Nieuws

AMERSFOORT – In Amersfoort wordt zondag 5 juli het Nederlands Kampioenschap voor wielrennende bakkers georganiseerd.

Nederlands Kampioenschap wielrennen voor bakkers

AMERSFOORT – In Amersfoort wordt zondag 5 juli het Nederlands Kampioenschap voor wielrennende bakkers gehouden.

Iedereen die op wat voor manier dan ook werkzaam is in de Nederlandse bakkerijbranche en het leuk vindt op de pedalen te staan, is uitgenodigd deel te nemen aan dit kampioenschap. De kampioenschappen worden verreden bij wielerclub Eemland in Amersfoort.

Ter voorbereiding op de titelstrijd werden op 10 mei en 7 juni al trainingen op het parcours gehouden. De NK is voor een aantal wielrennende bakkers een mooie voorbereiding op het wereldkampioenschap, dat op 16 augustus in het Duitse Leipzig georganiseerd wordt.

In 2008 werd dit WK in het Nederlandse Ootmarsum georganiseerd. Meer informatie op www.wielrennendebakkers.nl.

 

Reageer op dit artikel