nieuws

Inspiratietour naar Hongkong

Nieuws

HONGKONG – InnoBrands organiseert een studiereis naar Hongkong, die geheel in het teken staat van instore marketing en retail. De focus ligt op instore marketing ontwikkelingen, nieuwe retailconcepten, assortimenten en communicatie.

HONGKONG – InnoBrands organiseert een studiereis naar Hongkong die geheel in het teken staat van instore marketing en retail. De focus ligt op instore marketing ontwikkelingen, nieuwe retailconcepten, assortimenten en communicatie.

Naast de biologische supermarkt ThreeSixty, Das Gute en de gourmet-supermarkt Great worden  winkelconcepten van bakkerijen bezocht. Met name bakkerijconcepten die de impulsconsument goed aanspreken. Ook worden er diverse retailconcepten in non-food en ‘goods-of-desire’ en een shoppingmall bezocht waar verleiding met hoofdletters staat geschreven. De studiereis vindt plaats van 25 tot en met 30 september. Meer informatie:  www.innobrands.com

 

Reageer op dit artikel