nieuws

Ingezonden brieven: verbazing over bakkerijonderwijs

Nieuws

DOETINCHEM – Naar aanleiding van het onderwijsartikel in Bakkerswereld van 29 mei kreeg de redactie een tweetal ingezonden brieven binnen.

DOETINCHEM – Naar aanleiding van het onderwijsartikel in Bakkerswereld van 29 mei kreeg de redactie een tweetal ingezonden brieven binnen.

Wij zijn een VMBO school in Goes met een afdeling Consumptief Horeca, wij proberen de regels van de HACCP in acht te nemen, geen sieraden, horloge e.d. om tijdens het werk, in verband met voedsel veiligheid. De leerlingen van onze afdeling zien in de reportage Bakkerijonderwijs ROC dat de docent met een horloge om les geeft en dat er armbandjes en oorringen bij cursisten zichtbaar zijn.
Moeten deze regels niet overal worden toegepast???
 
K. J. van Staveren
Docent Consumptief
PONTES Scholengroep, GOES

Met verbazing heb ik weer naar de foto’s zitten kijken in jullie stuk over bakkerijonderwijs. Ik schrijf dit omdat het me elke keer weer verbaast dat zowel de mensen uit het  bedrijfsleven en studenten heel vaak op de foto staan zonder haarnetje of petje, meisje met paardenstaart, leraar met baard, allemaal zaken die beschermd dienen te worden. In een tijd waarin aan hygiëne en voedselveilgheid steeds meer aandacht wordt besteed, is het juist voor een vakblad als dit de uitdaging om te laten zien hoe het moet. Kwaliteit begint bij een schone en verzorgde uitstraling, als mens, bedrijf en school!
 
Floor Plaizier
dekroesbv

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste brieven. Tevens heeft de redactie het recht om brieven in te korten of niet te plaatsen. Anonieme brieven worden niet in behandeling genomen.

Reageer op dit artikel