nieuws

Bread & Delicious opent in Maastricht

Nieuws

MAASTRICHT – Bread & Delicious opent op 3 juli aan de stationsstraat in Maastricht haar deuren. Een combinatie van brood en banket. Geen hoogdravende poespas, maar gewoon met veel aandacht voor ‘eerlijke producten’, aldus de eigenaren Robert Uphoff en Kevin van Benthem

MAASTRICHT – Bread & Delicious opent op 3 juli aan de stationsstraat in Maastricht haar deuren.  Een combinatie van brood en banket. Geen hoogdravende poespas, maar gewoon met veel aandacht voor ‘eerlijke producten’, aldus de eigenaren Robert Uphoff en Kevin van Benthem

Bread & Delicious biedt naast grootbrood (zuurdesem, wit en bruin) stokbroden en croissants aan. Belegde broodjes en gesmeerde boterhammen zijn ook verkrijgbaar. De kazen, vleeswaren en jams komen uit Maastricht en omgeving.  De patisserieproducten zijn onder meer: vlaaien, chocoladetaartjes, petit fours en appeltaarten. De winkel telt twintig zitplaatsen voor lunch.  In de tuin achter de winkel worden high teas aangeboden. Ook biedt Bread & Delicious workshops brood, vlaaien, chocolade en desserts aan voor groepen van 8 tot 25 personen en kinderfeestjes.

 

Reageer op dit artikel