nieuws

Bisschopsmolen meest innovatieve bedrijf van Limburg

Nieuws

MAASTRICHT – Uit 130 bedrijven is de Bisschopsmolen verkozen tot het meest innovatieve bedrijf van Limburg.

MAASTRICHT – Uit 130 bedrijven is de Bisschopsmolen verkozen tot het meest innovatieve bedrijf van Limburg.

Volgens de jury heeft de Bisschopsmolen het project ‘Strategisch innoveren” het meest succesvol afgerond. Uit het project is onder andere gebleken dat er goed geluisterd moet worden naar het personeel. Het personeel is de stem van de onderneming. Samen met het personeel heeft de Bisschopsmolen een goed zicht gekregen op de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen van hun onderneming. ‘Als we intern alles goed op een rij hebben, kunnen we nog sterker naar buiten treden’, aldus Frank van Eerd.
De deelname aan het project is gratis en voor ieder mkb bedrijf mogelijk. 

 

Reageer op dit artikel