nieuws

Bakker Bart nu ook in België

Nieuws

ANTWERPEN – Bakker Bart slaat haar vleugels uit. De bakkerijketen is sinds kort ook in België actief.

Bakker Bart nu ook in België

ANTWERPEN – Bakker Bart slaat haar vleugels uit. De bakkerijketen is sinds kort ook in België actief.

De winkelketen heeft voor het eerst de deuren geopend in Antwerpen. De ene vestiging staat in de Leysstraat. Midden in het centrum van Antwerpen, in de drukke winkelstraat. De andere zit aan de Abdijstraat, meer in een woonwijk. Een derde, op loopafstand van de Leysstraat, volgt binnenkort. Franchisenemer Harold Verwey sloot zijn winkel in het Friese Drachten om in het avontuur te stappen. Robert van Ballegooijen, algemeen directeur van Bakker Bart was niet bereikbaar om de internationale stap toe te lichten.  
 

 

Reageer op dit artikel