nieuws

Nieuwe winkel voor Seegers

Nieuws

DIDAM – Bakkerij Seegers in Didam heeft een nieuwe winkel. De winkel is gemoderniseerd, verdubbeld in oppervlakte én heeft een lunchroom.

Nieuwe winkel voor Seegers

DIDAM – Bakkerij Seegers in Didam heeft een nieuwe winkel. De winkel is gemoderniseerd, verdubbeld in oppervlakte én heeft een lunchroom.

Eigenaar Berry Seegers: ‘De oude winkel was te klein. Ik miste presentatieruimte. Er moest wat gebeuren.’ Reden voor Seegers om een deel van het naastgelegen pand, dat in al in eigendom was, bij de zaak te betrekken. Hiermee verdubbelde de winkelruimte naar ongeveer 90 vierkante meter. Door de extra meters is de presentatieruimte toegenomen én kon er een lunchroom gerealiseerd worden. Seegers heeft gekozen voor een chique aankleding. ‘Een warme sfeer in een modern jasje’, aldus de eigenaar. Bediening is onveranderd gebleven. Stukswerk en cadeauartikelen liggen gepresenteerd op verrijdbare meubelen in het midden van de winkel. De nieuwe winkel is ingericht door Weja interieurbouw uit Wehl. De koeltoonbanken zijn van Esmé
 

Reageer op dit artikel