nieuws

Nieuwe winkel voor Oude Wesselink in Lichtenvoorde

Nieuws

LICHTENVOORDE – Bakkerij Oude Wesselink in het Gelderse Lichtenvoorde heeft een nieuwe winkel. Op 11 augustus heropende de verbouwde winkel.

Nieuwe winkel voor Oude Wesselink in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – Bakkerij Oude Wesselink in het Gelderse Lichtenvoorde heeft een nieuwe winkel. Op 11 augustus heropende de verbouwde winkel.

De zaak is twee weken gesloten geweest. Eigenaren Hugo Jansen en Nancy Bruntink vertellen: ‘We hebben het precies gedaan in onze vakantiesluiting van twee weken. Die hebben we andere jaren ook. Het was een enorme klus. De winkel is van 65 vierkante meter uitgebreid naar 85 vierkante meter. We werken nu met een deel zelfbediening. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.’
De ondernemers waren in eerste instantie zelf geen groot voorstander van zelfbediening. Nu hebben we koekjes, stukswerk en een deel van het brood in zelfbediening. De hardlopers zeg maar. Maar wie dat wil kan nog steeds al het brood in bediening kopen. De luxere soorten hebben we alleen in bediening.
De winkel is ontworpen en ingericht door Emondt.

Eindkassa’s
Net voordat klanten weer door de nieuwe schuifpui naar buiten lopen, komen ze langs de twee eindkassa’s. Nancy Bruntink: ‘Diegene die haast heeft, kan dus heel snel weer buiten staan. En parkeren kan bij ons voor de deur.’ Wat klanten ook waarderen is de doorkijk achter in de winkel naar de bakkerij.

Actie
In het weekend van 21 tot 23 augustus werden openingsacties gehouden. Klanten konden voor tien euro een tas (big shopper) in de huiskleur donker rood laten vullen. Deze actie hielden de ondernemers ook in hun filiaal in Ruurlo dat nu een jaar open is. De tas kostte tien euro, hiervoor kregen klanten een grootbrood (wit, bruin of volkoren), zes witte bollen, ontbijtkoek, crackers, krentenwegge en een cake.

FOTO’S VAN DE WINKEL:


 

Reageer op dit artikel