nieuws

Brandts opent derde winkel

Nieuws

DOESBURG – Echte Bakker Brandts in Didam heeft een nieuwe winkel geopend in Doesburg. Hiermee komt de teller op drie.

Brandts opent derde winkel

DOESBURG – Echte Bakker Geert Brandts in Didam heeft een nieuwe winkel geopend in Doesburg. Hiermee komt de teller op drie.

De winkel in Doesburg heeft eigenaar Michel van der Kroef overgenomen. De winkel is per opbod verkocht nadat de vorige eigenaar is gearresteerd wegens fraude bij de gemeente Winterswijk waar hij ook werkzaam was. Uit onderzoek is gebleken dat hij 2,7 miljoen euro heeft verduisterd in vier jaar tijd.

Overname
De nieuwe eigenaar Van der Kroef is blij met de nieuwe winkel die een jaar geleden nieuw is ingericht. ‘We zijn nu druk bezig om de huisstijl en belettering aan te passen.’Hij geeft toe liever de zaak in januari over te hebben genomen, maar dat was niet mogelijk. ‘Het kwam op ons pad en die kans konden we niet laten lopen.’ Het is de eerste uitbreiding van Van der Kroef sinds hij Echte Geert Bakker Brandts (twee winkels) in 2005 overnam.  
 

Reageer op dit artikel