nieuws

Vakschool Wageningen 100 jaar

Nieuws

WAGENINGEN – Wie kent Rijn IJssel Vakschool Wageningen niet? Dit jaar bestaat Vakschool Wageningen maar liefst honderd jaar. Daarom is de school op zoek naar oude, inspirerende verhalen van oud leerlingen of medewerkers.

Vakschool Wageningen 100 jaar

WAGENINGEN – Wie kent Rijn IJssel Vakschool Wageningen niet? Dit jaar bestaat Vakschool Wageningen maar liefst honderd jaar. Daarom is de school op zoek naar oude, inspirerende verhalen van oud leerlingen of medewerkers.

Hebt u uw opleiding genoten op Vakschool Wageningen of een van de voorlopers, heeft u er gewerkt,  bent u er ooit bij betrokken geweest of kent u mensen met een verhaal over Vakschool Wageningen? De school is geïnteresseerd in uw verhaal!
Laat het weten via 100jaarbakkerij@rijnijssel.nl.

 

 

 

Reageer op dit artikel