nieuws

Pocketsize, energie en extreme smaken op ISM

Nieuws

KEULEN – De zoetwarenindustrie staat voor een uitdagend jaar. Blijft de consument zichzelf ook in economisch mindere tijden verwennen? Nieuwe producten mikken op de vergroting van het aantal snoepmonenten en daarbij mag het wat extremer smaken.

Pocketsize, energie en extreme smaken op ISM

KEULEN – De zoetwarenindustrie staat voor een uitdagend jaar. Blijft de consument zichzelf ook in economisch mindere tijden verwennen? Nieuwe producten mikken op de vergroting van het aantal snoepmonenten en daarbij mag het wat extremer smaken.

De nieuwe producten waren vorige week te zien en te proeven op de internationale zoetwarenbeurs ISM in Keulen. De Duitse branchevereniging BDSI vertrouwt er op dat de consument zichzelf kleine verwennerijen blijft toestaan, aldus het vakblad Distrifood.

Naar het beursoverzicht

Reageer op dit artikel