nieuws

Nederlands team bedankt Dobla

Nieuws

HEERHUGOWAARD – Dobla werd op vrijdag 13 februari verrast met een bezoek van Ivo Wolter, Arthur Tuytel en Jeroen Goossens.

Nederlands team bedankt Dobla

HEERHUGOWAARD – Dobla werd op vrijdag 13 februari verrast met een bezoek van Ivo Wolter, Arthur Tuytel en Jeroen Goossens.

De drie leden van het team dat Nederland heeft vertegenwoordigd op de Coupe du Monde de la Pâtisserie eind januari in Lyon, Frankrijk. Ivo, Jeroen en Arthur wilden Dobla bedanken voor de diensten die het bedrijf heeft bewezen naar aanloop van de Coupe du Monde de la Pâtisserie 2009 toe.  Als dank daarvoor hebben zij dezelfde taart, waar mee zij hoge punten scoorden op de Coupe du Monde de la Pâtisserie 2009, nog een keer gemaakt. Nederland eindigde als vijfde.
 

Reageer op dit artikel