nieuws

Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht

Nieuws

DOETINCHEM/HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala is populair. Bijna twee maanden voor aanvang is het evenement uitverkocht.

Nationaal Bakkerij Gala uitverkocht

DOETINCHEM/HILVERSUM – Het Nationaal Bakkerij Gala is populair. Bijna twee maanden voor aanvang is het evenement uitverkocht.

Zo laat de organisatie aan Bakkerswereld weten. Alle 875 stoelen zijn volgeboekt. Het thema is  ‘Grenzeloos beleven’. In het kader van het thema verzorgt trendwachter Adjied Bakas een inspirerende inleiding. Illusionist Hans Klok is één van de artiesten die optreedt. Verder zijn er optredens, de uitreiking van sterren aan brood- en banketbakkers en eervolle erkenningen. De uitnodigingen voor aanmelding zijn deze week verstuurd.

Initiatief
Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van NBOV en NVB. Voor de organisatie en realisatie is een werkgroep ingesteld onder leiding van Theo Meijer, voorzitter van het Productschap Akkerbouw. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van de Stichting Bakkerij ImagoBakkerswereld en het Nederlands Bakkerij Centrum.
Het gala wordt gehouden op 21 april in Studio 21 in Hilversum.

Bakkers of bedrijven kunnen zich alsnog aanmelden voor het gala. Zij worden op een wachtlijst gezet.

Reageer op dit artikel